Mic dejun...gustarica sau poate....cina

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2011 | 3762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii destul de mari
  • 2 oua
  • 2 felii sunca
  • branza feta
  • ceapa verde
  • ardei kapia rosu
  • marar
  • ulei
  • sare,piper
  • salata verde
  • ridichi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun...gustarica sau poate....cina:

Se decupeaza un capac la rosii si se scobesc de miez,avand grija sa lasam totusi un perete suficient de gros.Sunca se taie fasiute lungi si subtiri.Se face o omleta la care se adauga ceapa verde.ardei kapia si marar.

Se umple interiorul rosiilor cu sunca,omleta si branza feta.Se decoreaza dupa plac.Eu am mai folosit salata verde si ridichi,e pacat sa nu le folosim ori de cate ori avem ocazia.

Mie mi-a placut....sper ca si voua.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun...gustarica sau poate....cina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu varza