Mic dejun cu oua si mozzarella

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2015 | 14779 vizualizari

 

La ultima tarta sarata ce am pregatit-o imi ramasese putin aluat..Ma gandeam sa fac repede doua turte, dar mi-a trecut mai repejor prin minte ideea acestui mic dejun...Ce pot sa zic, simplu, rapid si tare bun a mai fost, dupa spusele alor mei. Asa ca, daca vreodata va ramane putin aluat, va propun sa faceti aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • putin aluat (reteta aluat aici)
  • 2 felii mozzarella
  • 2 oua
  • 1 cub mic de unt
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • 1 lingura sos de legume (reteta aici)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu oua si mozzarella:

Presaram faina pe masa de lucru, intindem aluatul intr-o foaie potrivit de subtire. Ungem un vas mic ceramic cu unt, asezam foaia de aluat. O intepam cu furculita si o ungem cu sosul de legume.

Mozzarella o taiem fasii, o asezam in vas, iar peste, spargem ouale si le dam drumul incet. Le presaram cu sare, piper si putin marar uscat. Dam vasul in cuptorul incins, reglam o temperatura potrivita si lasam pana preparatul se rumeneste usor deasupra. Cam 25-30 de minute dureaza coacerea sa. Cand este gata, scoatem din cuptor si lasam putin la racorit. Se serveste cald fie cu o salata, fie cu iaurt cum au preferat ai mei.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu oua si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]