Melcisori si frigarui din piept de pui

de ala_oancea in Pui, 2 Oct 2009 | 5360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 dovlecei micuti
  • felii subtiri de pastrama de porc
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • rozmarin
  • sare, piper, boia
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori si frigarui din piept de pui:

Se taie pieptul de pui felii late de 2 sau 3 degete si se unge bine cu uleiul de masline combinat cu sos de soia, rozmarin, sare, piper, boia. Dovleceii se taie felii subtiri pe lungime. Peste o felie de pui se pune una de dovlecel si una de pastrama, se ruleaza si se se infige intr-un bat de frigaruie. Se aseaza frumos in tava. Din resturile ramase am facut frigarui, alternand carne, dovlecel, patrama. Se presara cu boia, piper si susan si se baga la cuptor pana se rumenesc. Am servit cu legume si salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori si frigarui din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]