Melcisiori cu caise si alune de padure

de laylalala in Prajituri, 3 Aug 2010 | 3904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • gem de caise
  • alune de padure crude&decojite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisiori cu caise si alune de padure:

Se incinge cuptorul la 200

Din aluatul foietaj de taie fasii lungi de aprox. 2 cm grosime.Fiecare fasie se unge cu gem de caise apoi se aseaza din loc in loc cate o aluna intreaga.Fasiile pregatite astfel se ruleaza si se dau la copt 25-35 minute pana cand s-au umflat si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisiori cu caise si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alunella