Medalion de somon cu vin spumant

de roxana_simona in Somon, 2 Ian 2016 | 3362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de medalion de somon proaspat
  • 450 g mazare
  • 1 sticla de vin spumant
  • 200 g unt
  • 2 cepe mari
  • cimbru/sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de somon cu vin spumant:

Somonul se pune la fiert in vinul spumant cu putin cimbru si o ceapa taiata in doua.

Cand somonul este fiert se scoate pe o farfurie.

Separat se fierbe mazarea cu cealalta ceapa ramasa tocata marunt,dupa care se pune in blender impreuna cu 100 g unt,se mixeaza pana cand devine o pasta omogena.

Se prepara un sos din jumatate de cantitate de vin spumant fiert,cu restul de unt ramas,se pun la foc mic pana cand avem consistenta unui sos.

Somonul se serveste cu piure de mazare si sosul format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de somon cu vin spumant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

roxana_simona 1

07.01.2016, 21:37

multumesc

mihaelar63 1

09.01.2016, 00:52

Interesant si inedit . precis am sa incerc

roxana_simona 1

17.01.2016, 20:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu somon