Meatloaf

de irena in Curcan, 2 Mar 2012 | 7388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata curcan,
  • 1 ceapa,
  • 2 catei usturoi,
  • 100 gr orez fiert,
  • 150 gr cascaval ras,
  • marar,
  • patrunjel verde,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper,
  • 75 ml smantana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Meatloaf:

Amestec carnea cu ceapa si usturoiul tocate,orezul fiert si scurs,100 gr cascaval,marar,patrunjel,1 ou,sare si piper,apoi rastorn compozitia intr o tava termorezistenta ,torn deasupra smantana si 50 gr cascaval ras.Coc in cuptor ptr 25- 30 min,la 180 C.

Servesc cu piure si salata de ardei copti sau gogosari si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Meatloaf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

irena 1

07.03.2012, 21:50

Va multumesc!

MMB 1

08.03.2012, 06:41

A facut cineva reteta asta de fapt??? Eu nu spun ca n-o fi buna dar deja a trecut aproape o ora si e tot in cuptor plina cu sucurile ce s-au scurs de la carne, ceapa...Stiu ca de obicei cand se face ceva cu carne la cuptor, se prajeste putin inainte...

irena 1

08.03.2012, 09:17

Dupa cum se vede din fotografii ,eu am facut aceasta reteta.
Daca e nevoie coci preparatul inca 10 min fata de timpul recomandat in reteta.Trebuie sa tii cont de faptul ca,orezul inca mai absoarbe apa si dupa ce s a terminat coacerea.

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Placinta floare cu carne, reteta aromata si super gustoasa