Mazare in sos de rosii

de Andreea Baraboi in Mancaruri de post, 21 Oct 2014 | 4331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mare
  • 200 g sos de rosii sau3 linguri bulion
  • 500 g mazare
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper
  • o lingura faina de grau
  • ulei
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare in sos de rosii:

Se curata ceapa si se  toaca marunt , se pune in oala cu putin ulei pana ce se caleste putin.

Odata calita ceapa adaugam sosul de rosii sau 3 linguri de bulion si se lasa sa se  caleasca impreuna  5 minute.

Spalam mazarea si o punem in  calitura cu sosul de rosii, adaugam apa ,sare, piper , foile de dafin si se lasa la fiert pana ce mazarea este   fiarta.

Inainte sa fie gata adaugam lingura de faina ca sa  fie un pic  grosut sosul .Se mai lasa  5 min si se  ia de pe foc. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarea saracului