Mazăre galbenă bătută

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2013 | 10767 vizualizari

 

Aveam o pungă de mazăre uscată şi nu prea ştiam ce să fac cu ea. Am găsit o reţetă de mazăre bătută şi mi-am propus să o încerc. E foarte bună!

 

INGREDIENTE

  • 200 g mazăre galbenă uscată
  • usturoi verde
  • ceapă verde
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazăre galbenă bătută:

Mazărea se spală în mai multe ape, apoi se pune la fiert. Este gata destul de repede.

Se pune la scurs într-o strecurătoare, apoi se amestecă cu ceapă şi usturoi verde tocate, sare, piper şi ulei de măsline.

Se poate servi cu rondele de ceapă uscată sau cu sos de ceapă şi roşii ca la fasolea bătută.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazăre galbenă bătută" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]