Mazare cu ceapa si smantana

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 5 Mar 2015 | 3713 vizualizari

 

o mancarica delicioasa si foarte rapida

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 linguri smantana
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu ceapa si smantana:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline, pana devine sticloasa.

Se adauga mazarea si apa cat sa acopere si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Cand apa scade, iar ceapa este fiarta se pun smantana si condimentele, se amesteca bine, se mai lasa cateva minute pe foc dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu ceapa si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]