Marinarea carnii

de -tony- in Pt. carne, 26 Dec 2012 | 9287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura rozmarin
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura cimbru
  • piper
  • sare
  • 1 lingura salvie
  • 1/2 pahar ulei de masline
  • 1/2 pahar lapte
  • 250 gr iaurt natural
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinarea carnii:

Ingredientele se amesteca bine.

Dupa ce se pune carnea la marinat acoperim castronul cu folie de aluminiu

Pentru carne taiata felii se tine cel putin doua ore la frigider.

Pentru bucata intreaga de carne se lasa cel putin 12 ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinarea carnii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

-tony- 1

26.12.2012, 12:25

au facut un studiu cei de la Discovery laa o emisiune culinara in care au pus carnea la micriscop sa se vada care dintre vin,bere,ulei,lapte,iaurt marineaza mai bine si cel mai bine a marinat iaurtul

MotanLaOale 1

26.12.2012, 12:32

Lau 1

26.12.2012, 21:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]