Se incinge cuptorul la 180°
Se topesc impreuna la bain-marie cele doua ciocolate cu lapte impreuna cu 100 gr unt.Separat se topeste ciocolata alba cu 100 gr unt ramas.
Intr-un vas se amesteca 100 gr faina cu pudra de cacao, ¾ lingurita praf de copt,scortisoara si un praf de sare. Intr-un alt vas se amesteca 100 gr faina cu ¾ lingurita praf de copt si un praf de sare.
Intr-un bol se mixeaza 4 oua cu 150 gr zahar pana cand incep sa isi mareasca volumul.Se procedeaza la fel cu ouale si zaharul ramas.Intr-unul din bol se incorporeaza ciocolata cu lapte iar in celalalt ciocolata alba si esenta de vanilie.Se inglobeaza apoi in compozitia cu ciocolata cu lapte amestecul de faina cu cacao,iar in celalalt bol se incorporeaza amestecul de faina ramas.Se toarna aluaturile obtinute intr-o forma de copt, alternandu-le, si se da la copt 25-30 minute.