Marar pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 5 Oct 2012 | 8219 vizualizari

 

Cel mai simplu si la indemana mod de a avea marar verde aromat! La fel se poate pune si leusteanul si patrunjelul verde.

 

INGREDIENTE

  • legaturi de marar
  • folie alimentara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar pentru iarna (reteta Motan):

Legaturile de marar se spala sub jet de apa rece fara a fi desfacute din legatura.

Se pune la uscat (intr-o oala) in pozitie verticala cu cozile in apa rece sa se mentina verzi pana la uscarea completa.

Se intinde pe masa 25-30 cm de folie alimentara.

Se taie cotoarele la firele de marar din legatura unde incep frunzulitele.

Se pune pe folia alimentara si se ruleaza sul si se indoaie capetele.

Dupa ce se fac toate legaturile se pun intr-o punga si se pun in congelator.

Pus asa ai intodeauna masura universala pentru verdeata (legatura) si se toaca si foarte usor asa congelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marar pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente