Mar umplut la cuptor

de Tabita _ in Dulciuri, 12 Apr 2013 | 5578 vizualizari

 

Un dulce sanatos, delicios si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • 1/2 portocala
  • 1/2 banana
  • 1/2 lamaie
  • 100 g zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar umplut la cuptor:

 Se  curata banana si portocala de coaja si se taie marunt.

Marul se spala se scobeste cu ajutorul unei linguri sau a unei lingurite, se scoate cotorul si se pudreaza zaharul.

Se coace marul la cuptor 15 minute la 200 ° C.

Se amesteca intr-un bol fructele si se stropesc cu zeama de lamaie.

Se umple marul cu fructele si se da la cuptor.

Deasupra se pune sucul ce se lasa de la fructe.

TIPS-URI

1

Se serveste rece cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mar umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]