Mancarica la cuptor

de mimmi in Pui, 3 Mar 2012 | 4549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi,
  • cateva buchetele de conopida,
  • 200 g fasole verde,
  • praz,
  • 2 pulpe de pui sau piept de pui,
  • 150 g cascaval,
  • sare,piper,
  • vegeta,
  • patrunjel,
  • putin unt.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica la cuptor:

Pulpele de pui le fierbem inainte in apa cu sare.

Punem la fiert in oale separate conopida si fasolea verde.

Ungem o forma de yena cu unt.

Punem un strat de cartofi taiati felii,saram si piperam,adaugam un strat de praz taiat felii.

Peste punem fasolea verde strecurata.

Adaugam un strat de carne de pui.

Peste pui punem conopida strecurata.

Adaugam cascaval ras,putina sare,piper si vegeta si patrunjel uscat sau proaspat.

Dam la cuptor pentru cca 35 de minute.

Servim cu salata de legume sau muratura.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:07

mmmmm

Lau 1

04.03.2012, 21:54

bun

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:43

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de rosii