Mancarica de vara cu copanele

de MorosanuDaniela Cornelia in Pui, 14 Mar 2018 | 3133 vizualizari

 

Simplu, rapid si gustos!!!

Gust delicios de primavara - vara!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui
  • 3 ardei grasi
  • 3 ciuperci
  • 3 catei usturoi
  • rosii chery
  • piper
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru pui
  • verdeata si putin ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de vara cu copanele:

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca.

Legumele curatate si spalate, le taiem fasii lungi si grosute, le punem in alta craticioara cu putin unt, adaugam pulpele putin parpalite si rosiile cherry, apoi condimentele si le lasam sa se inabuse, adaugand un pahar cu bere peste.

Sunt gata cand pulpele si legumele se simt fierte, adaugam verdeata tocata.

Simplu, rapid si gustos!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de vara cu copanele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe superioare de pui la cuptor