Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte

de AndrutzaP in Mancaruri de legume, 9 Sep 2016 | 3493 vizualizari

 

   Este pentru prima data cand gatesc nautul astfel. Dar, recunosc, ca mi-a placut! Foarte bun si satios.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve naut prefiert (800 g)
  • 1 ceapa mare
  • 4 ardei capia
  • 4 rosii ( eu am folosit portocalii daer sunt la fel de bune si cele rosii-normale)
  • sare, piper, marar
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte:

Pentru inceput, puneti ardeii si rosiile la copt. 

Intre timp, curatati si spalati ceapa.

Cand ardeii si rosiile sunt coapte, lasati-le la racorit si apoi curatati-le de pielita.

Intr-o tigaie puneti uleiul la incins si caliti ceapa tocata marunt. Cand ceapa devine sticloasa adaugati ardeii si rosiile taiate. Lasati legumele sa se caleasca impreuna cateva minute si apoi adaugati nautul din conserva (scurs de zeama si clatit).

Adaugati un pahar de apa si lasati sa fiarba aprox 30 minute.

Cand este gata presarati sare si piper dupa gust. Opriti focul si apoi puneti mararul tocat marunt.

Serviti cu o salata de rosii cu ceapa.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti folosii la fel de bine si rosii normal, eu am folosit rosii portocalii pentru un plus de culoare.

2

taiati ardeiul copt si rosiile in fasii mai mari, va arata mai bine in mancarica

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu sunca afumata