Mancarica de mazare cu carne

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 20 Iul 2012 | 5486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare mare
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ceapa verde cu tot cu frunze
  • 400 g pulpa de porc
  • 2 linguri bulion
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu carne:

Carnea de porc o spalam si o taiem bucati potrivite,o prajim in putin ulei cat sa se rumeneasca putin dupa care adaugam un pahar de apa(cat sa acopere carnea)lasam sa fiarba dupa care adaugam ceapa tocata,morcovul dat prin razatoare.Lasam sa fiarba2-3 clocote dupa care adaugam mazarea si bulionul.Mai lasam sa fiarba cca 2 min dupa care adaugam oul batut si amestecam(sa se formeze zdrente)potrivim de condimente dupa gust si mai lasam sa fiarba 1-2 min,dupa care stingem focul si servim cu patrunjel verde deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]