Mancarica de ied

de nico15 in Oaie, 7 Aug 2014 | 3601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de ied,
  • 300 g de ceapa,
  • 200 g ardei,
  • 150 g de morcov,
  • 150 g de rosii,
  • suc de rosii,
  • piper,
  • sare,
  • boia,
  • 1 fr de dafin,
  • tarhon,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ied:

Spalam carnea de miel si o portionam in bucati de marime potrivita. Punem  ulei intr-o tigaie si adaugam bucatile de carne, le lasam sa prinda culoare dupa care le scoatem intr-un alt vas.

In uleiul care a ramas adaugam legumele, ceapa taiata pestisori, morcovi rondele si ardeii julien, saram si piperam. Cand ceapa devine translucida adaugam putina apa. Lasam pana  se-nmoaie bine legumele. Adaugam inapoi carnea, punem frunza de dafin, presaram boia.

Lasam sa se imbine aromele si punem cubuletele de rosii. Lasam sa scada, adaugam sucul de rosii si tarhonul. Am lasat-o la cuptor cel putin 30 de minute, incercam inainte de a opri focul la cuptor.

Eu am servit-o intr-o ciabatta cu ardei copt alaturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ied la cuptor