MANCARICA DE DOVLECEI

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2015 | 4630 vizualizari

 

Sa ne jucam cu vitaminele din gradina!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 1 ceapa alba, mare
  • 5 catei de usturoi
  • rosii cuburi in suc propriu
  • marar verde tocat
  • 2 lg ulei
  • piper mix
  • sare
  • 2 cani de apa
  • 2 lg branza telemea maturata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MANCARICA DE DOVLECEI:

Dovlecelul il cureti de coaja si seminte, apoi il tai cuburi.
Ceapa si usturoiul le toci marunt si le calesti putin in uleiul fierbinte. Adaugi dovlecelul si presari sare si piperul macinat. Torni apa si lasi sa fiarba la foc mic 45 minute.

Dupa ce a scazut adaugi rosiile cuburi , mararul tocat si putina sare daca este nevoie si mai lasi 5 min la foc mic, amestecand in continuu.

Servesti imediat cu branza telemea rasa. Pofta buna!

TIPS-URI

1

legume

Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARICA DE DOVLECEI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi