Mancarica de coada de porc cu sos de rosii

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2021 | 3072 vizualizari

 

Cautam burta si am vazut coada de porc la macelar.

N-am mai mancat de mult timp, a iesit tare buna.

https://www.blogulluicatalina.com/2021/01/mancarica-de-coada-de-porc-cu-rosii.html

 

INGREDIENTE

  • 400-500 gr de coada de porc
  • 300 gr de sos de rosii de casa
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • cimbru uscat, dafin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de coada de porc cu sos de rosii:

Fierbeti coada de porc 2 minute in apa cu sare si aruncati apa. Puneti-o din nou la fiert in apa cu sare, cimbru uscat si foaie de dafin .  Am pus 1/2 ceapa si un morcov intreg curatat. Curatati de spuma in mod regulat daca o fierbeti la oala normala  - timp de  ora jumatate. Am fiert 50 de minute la oala minune - lasati 40 de minute caci era un pic prea fiarta. Scoateti coada fiarta, taiati-o bucati si puneti-o la prajit in ulei. Adaugati 1/2 ceapa tocata si usturoiul tocat. Sotati 5 minute impreuna. Varsati deasupra sosul de rosii, puneti sare, piper, boia de ardei, cimbru uscat (puteti pune si morcovul fiert taiat rondele). Am adaugat 10 cl de zeama/supa fierbinte de pui si am lasat sa fiarba la foc mic 15-20 minute.
Serviti cu orez sau cu salata de varza marinata ca mine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de coada de porc cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin