Mancare scazuta din soia neagra

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Noi 2015 | 6146 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba maricica
  • 1 ardei kapia
  • 200 gr. boabe de soia neagra
  • 4 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • verdeata proaspat tocata (patrunjel si marar am avut eu)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare scazuta din soia neagra:

Boabele de soia le punem de seara la hidratat in apa rece.

Dimineata scurgem apa de pe boabe, apoi punem soia la fiert la foc potrivit.

Cand da apa in clocot, strecuram boabele si adaugam alta apa in care vom fierbe soia pana patrunde furculita usor in boabe.

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam sub jet de apa rece.

Ceapa tocata o punem la sotat pentru doua minute la foc potrivit in cele 4 linguri de ulei.

Adaugam ardeiul taiat bucati,apoi boabele de soia scurse de apa in care au fiert.

Condimentam cu sare si piper dupa gust, adaugam o jumatate de cutie rosii pasate, lasam mancarea la foc cat sa se lege sosul, oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare scazuta din soia neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

16.11.2015, 09:57

-Licurici- 1

16.11.2015, 11:05

miki_a 1

17.11.2015, 11:31

Imi place soia, dar nu am vazut deloc neagra! O fi una si aceeasi cu fasolea neagra?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]