Mancare rece din piept de curca

de iry-gabriela in Curcan, 16 Iun 2013 | 8177 vizualizari

 

......imi cer scuze pentru poza dar am reusit in ultimul moment sa o fac pentru ca a fost bataie pe ea de paste,mii de scuze....

 

INGREDIENTE

  • 700 gr piept de curca,
  • 1,5 kg de ceapa,
  • o lingura bulion,
  • 100 gr de masline,
  • sare ,
  • 3 frunze de foi de dafin
  • un praf de piper
  • o lamaie pentru decor(se pot consuma bineinteles impreuna)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare rece din piept de curca:

Pieptul de curca se portioneaza si se pune in oala la calit, dar foarte putin fara a se praji.

Ceapa se curata, se spala si se taie julien, dupa care se adauga peste pieptul de curca si se completeaza cu apa pana se cuprinde si se lasa la fiert sa scada putin cate putin. Se adauga sare dupa gust, piperul, foitele de dafin si maslinele. Spre final se adauga si bulionul si apoi se lasa la fiert pana scade.

Se decoreaza cu felii de lamaie si se serveste rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare rece din piept de curca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare rece de iepure cu măsline