Mancare de naut cu ton si rosii cherry

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 14 Mar 2014 | 5111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de naut
  • 1 cutie de ton rio mare
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin rose
  • 2-3 linguri de pasta de tomate
  • cateva rosii cherry
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu ton si rosii cherry:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,se adauga dupa cateva minute
si tonul scurs de ulei.
Se pune vinul rose,se lasa pana scade,punem nautul scurs de zeama,bulionul
si lasam la foc mic sa fiarba pana scade putin sosul.
Adauga si usturoiul taiat feliute subtiri si rosiile cherry taiate in 4.
Se condimenteaza dupa gust.
La final se orneaza cu patrunjel proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu ton si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (41)

Bya Ralu 1

15.03.2014, 16:19

dana

sebirizescu 1

16.03.2014, 17:24

fain

Bya Ralu 1

21.03.2014, 15:56

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post cu naut, reteta economica de post