Mancare de naut cu legume si carne tocata

de Bya Ralu in Vita, 4 Iun 2014 | 8312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut
  • carne tocata de manzat
  • 1 ceapa rosie
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel mic
  • 50 ml vin rose
  • busuioc,sare,piper alb
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu legume si carne tocata:

Ceapa rosie se tocata marunt si se pune la calit cu morcovii taiati rondele.Se adauga si carnea tocata,se stinge cu vinul rose.
Punem apa si lasam la fiert la foc mic 15 minute.
Adaugam dovlecelul taiat rondele,nautul scurs de zeama si ceapa verde taiata marunt.
Se mai completeaza cu apa pana cand legumele sunt fierte.
Se adauga condimente dupa gust,iar la final putin patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu legume si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Picioare de vaca cu naut