Mancare de linte

de onuta in Mancaruri de post, 7 Noi 2010 | 12145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr linte maro
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • sare,piper dupa gust
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • 50ml ulei
  • apa
  • 2 linguri bulion.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte:

1. Se spala bine lintea si se pune intr un vas cu apa calda la inmuiat.

2. Intre timp tocam ceapa marunt , morcovii si telina , si le inabusim in putin  ulei si apa. Adaugam apoi lintea si acoperim cu apa lasand sa fiarba la foc potrivit cam 30 minute.

3. Cand lintea este aproape fiarta adaugam sarea ,piperul, boiaua de ardei dulce, cimbru si bulionul.

4.Mai lasam sa fiarba cam 5-10 minute. important ca lintea sa nu se sfarame )

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez taranesc condimentat