Mancare de fasole „fideluta“- multicooker

de Irinukaaa in Porc, 26 Sep 2014 | 3980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg fasole (fideluta, galbena)
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • Cateva ciuperci
  • Carne de porc (si/ sau pui, vita, curcan)
  • Sos de rosii
  • Sare, piper, marar.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole „fideluta“- multicooker:

Se taie marunt ceapa si se caleste in putin ulei (si apa 1/4), selectand programul Fry. Dupa ce se aureste, apoi se adauga carnea taiata cubulete, pe care o lasam si pe ea pana se evapora.

Taiem feliute subtiri ciupercile si ardeiul, morcovii dati prin razuitoare, pe care le adaugam deasupra carnitei in Multicooker, selectand functia Steam pentru 40 de minute. 

Adaugam sosul de rosii, sarea, piperul, mararul si mai dam 10 minute pe Steam.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit si carne de porc si de pui pentru a o putea da copiilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole „fideluta“- multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]