Mancare de fasole de post

de Ancutsa in Mancaruri de post, 27 Mar 2017 | 14260 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole boabe
  • 1 morcov ras
  • 3 cepe
  • 1 castronel rosii pasate
  • sare dupa gust
  • cateva foi de dafin
  • cateva boabe de piper
  • verdeata proaspata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole de post:

 

Se alege fasolea, se spala si se lasa la inmuiat peste noapte.

A doua zi, se pune la fiert, intr-o oala cu apa. La nevoie, se schimba apa. Se fierbe pana scade lichidul.

 Separat, intr-o cratita, se calesc cepele tocate marunt, pana devin aurii. Se adauga morcovul ras, rosiile pasate, sare dupa gust, cateva boabe de piper si foi de dafin. Se adauga cu polonicul fasolea si apa in care a fiert si se mai lasa cam 20 de minute sa fiarba.

 Se da de pe foc si se decoreaza cu verdeata de sezon.

 Pofta Buna!

 Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/03/mancare-de-fasole-de-post.html

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]