Mancare de dovlecei cu ou-specific arabeasca

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 9543 vizualizari

 

Este o mancare ce valorifica miezul ramas de la dovleceii umpluti; in tarile arabe se folosesc pentru umplut dovleceii zucchini foarte mici si nu au seminte.
Se servesc deobicei la cina.

 

INGREDIENTE

  • miezul de la 1.5 kg dovlecei zucchini  
  • 3-4 catei de usturoi taiati marunt  
  • 2 oua  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust  
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu ou-specific arabeasca:

Intr-o tigaie wok se pune uleiul de masline la incins sic and ia o culoare aurie se adauga miezul de dovlecel.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust; cand dovleceii au inceput sa fiarba se reduce focul, se acopera tigaia si se lasa 20 de minute sa se caleasca. Se adauga 2 oua battue si se mai lasa 2-3 minute.

Se servesc cu lipie araba,muraturi si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu ou-specific arabeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (34)

gratziela 1

09.05.2011, 00:23

O reteta grozava. Am s-o incerc, mai ales ca se face foarte repede.

Mihaela11_jo 1

09.05.2011, 22:03

Gratziela

mihaelar63 1

23.10.2018, 11:15

Buna si rapida mancarica !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa