ideala pt o cina simpla si buna
carnita se spala bine si se pune intr-o oala cu apa sa dea in clocot.
se aduna frumusel toata spuma care iese, apoi se scoate carnita pe farfurie.
intr-o cratita incingem uleiul, adaugam ceapa, telina si ardeiul taiate cubulete si calim vreo 5-6 min, apoi adaugam carnita si foile de dafin,
punem putina sare si acoperim cu apa in care a clocotit carnita.
lasam sa fiarba vreo 15 min, timp in care curatam cartofii.
ii taiem cubulete
adaugam dupa 15 min cuipercile si pasta de rosii si mararul taiat marunt, mai potrivim de sare daca e cazul ,
punem si cartofii si mai lasam sa fiarba pana se fac toate, cam 15 min inca.
spre final adaugam si piper.
stingem focul si adaugam patrunjelul tocat, amestecam bine si lasam sub capac 10 min , apoi servim cu pofta, alaturi de o salata verde asortata.