Mamaliguta aperitiv

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2013 | 7185 vizualizari

 

sau bot, sau bulz......sau cum vreti voi sa ii mai spuneti....e grozav de gustos oricum :)

 

INGREDIENTE

  • mamaliguta rece (o farfurie)
  • kaiser sau sunculita taraneasca (5 feliute)
  • carnaciori traditionali afumati (2 bucati)
  • branza telemea (150 gr)
  • o lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta aperitiv:

Prajim carnaciorii si kaiserul sau sunculita taiata in bucatele si lasam la racit.

Dam mamaliguta rece pe razatoare.

Radem si branza telemea.

Taiem untul in bucatele.

Impartim din ochi mamliguta in 4 bucati cat pumnul.

Luam in mana cate o bucata, punem untul, branza, sunculita si carnaciorii si formam botul.

Ungem formele cu unt si punem bucatile de mamaliga umplute.

Daca ne mai raman bucati de carnaciori sau sunculita sau branza punem deasupra.

Dam la cuptor pentru 30 de minute sau pana se rumeneste frumos aperitivul.

Daca le servim la micul dejun punem deasupra si un ou ochi ...mmmmmmm!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]