Mamaliga taraneasca la cuptor

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2012 | 6000 vizualizari

 

....cine nu a mancat asa ceva???dar cu diverse combinatii....si combinatia mea este buna nu ca nu mi-ar place si altele....

 

INGREDIENTE

  • malai,
  • sare,
  • 1l apa,
  • unt,
  • telemea de oi,
  • kaizer,
  • oua,
  • cascaval.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga taraneasca la cuptor:

Pentru inceput vreau sa va informez ca gramajul este optional in functie de numarul de persoane si de gusturi.

Pentru inceput pregatim o mamaliga nici moale dar nici prea tare pentru a putea fi intinsa usor. Apoi pregatim un vas termorezistent pe care il ungem cu unt si asezam un strat de mamaliga calda, peste care asezam bucatele de unt, telemea de oi framantata si kaizer. Mai asezam un strat de mamaliga, apoi unt, telemea si kaizer, iar la final intindem inca un strat de mamaliga peste care spargem cateva oua.

Bagam vasul la cuptor si il lasam pana se coace foarte bine si apoi il scoatem ,iar cand este fierbinte radem cascaval . De preferat sa se serveasca cald, dar merge si rece.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

branza poate fi de orice fel dar este mai bun cu branza sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga taraneasca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta umpluta .. la cuptor