Mamaliga cu tarate

de costi7hector in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2019 | 4078 vizualizari

 

Reteta romaneasca.

 

INGREDIENTE

  • 350 g malai,
  • 50 g tarate,
  • 1 l apa,
  • ulei,
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu tarate:

Se pune apa la fiert cu sare si putin ulei in tuci.

Cand clocoteste apa, se da focul mic si se adauga malaiul in ploaie, amestecand continuu cu un tel. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se adauga si taratele, tot amestecand continuu. Dupa ce dau cateva clocote, se opreste focul si se lasa cateva minute la racorit, apoi se scoate in vas de lut. Se serveste ca garnitura la friptura, sarmale, cu branza si smantana sau cum doriti. :P Serviti cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu tarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mamaliga prajita