Mamaliga cu de toate la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 6513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mamaliga
  • 200 gr branza de vaci
  • 200 gr smantana
  • 200 gr salam
  • 3 oua
  • ketcheap
  • 2 felii slanina
  • o lingura margarina pentru uns tava
  • 2 linguri de gris pentru tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu de toate la cuptor:

ungem tava si o tapetam,

punem mamaliga si o intindem cu o lingura de lemn uda,(mamaliga mea a fost calda)

putem sa lasam mamaliga sa se raceasca si sa o taiem felii dupa care sa o asezam in tava,

radem branza deasupra,radem salamul si il punem deasupra la branza,

batem cele 3 oua le turnam deasupra,

adaugam un pic de ketchup,eu am dat si un pic de slanina prin razatoare am pus-o deasupra,

am pus si cateva bucatele mai mari,am dat tava la cuptorul incalzit,

cand s-a rumenit adaugam smantana si intepam cu furculita pe alocuri sa intre smantana si in mamaliga.

mai lasam 5 min dupa care putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu de toate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

kukibella 1

28.02.2011, 12:57

Lau 1

28.02.2011, 13:19

motan,carla.bella sunteti niste dragute

Lau 1

28.02.2011, 13:20

carla a fost foarte buna,merita incercata,ia placut si sotului care el nu manca mamaliga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza