''Malai'' moldovenesc

de gaby_gabytza in Piine, 24 Aug 2011 | 12675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina de porumb
  • 2 cani faina alba
  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 3 linguri faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Malai'' moldovenesc:

Amestecam intr-un bol canile de faina alba, canile de faina de porumb si zaharul. Dupa ce le-am amestecat adaugam apa clocotita, amestecand continuu cu o lingura, cat sa iasa un aluat ca de pandispan, un pic mai tare. Lasam sa se odihnesca 15 minute. Ungem o tava mai inalta cu ulei si rasturnam compozitia in ea. Deasupra ungem cu oul batut cu lingurile de faina. Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.

Eu la bunica in loc de paine mancam malai cu sarmale is delicioase impreuna. De la ea am invatat reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "''Malai'' moldovenesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

LUK 1

25.08.2011, 08:17

interesant

alinutzika 1

25.08.2011, 10:01

pai, si noi ardelenii facem malai din asta, doar ca punem putina untura.... Foarte bun!

gaby_gabytza 1

25.08.2011, 12:34

multumesc tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine africana