Magiun de capsuni

de susu in Dulceata / Gem, 24 Iun 2013 | 6038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg capsuni de tara
  • 1 kg de zahar
  • 1 lamaie
  • 1 pastaie de vanilie optional
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Magiun de capsuni:

Capsunile se spala, li se scot coditele si se paseaza cu mixerul.

Se pun pe foc mic si dupa ce mai scade zeama adaugam zaharul, zeama se lamaie si vanilia.

Spumam ori de cate ori este nevoie si la sfarsit verificam daca s-a inchegat suficient.

Borcanele trebuie bine spalate, sterilizate si uscate.

Le punem putin la cuptor si punem gemul fierbinte.

Mai dam putin la cuptor sa prinda o pojghita deasupra dupa care capacim si le punem in paturi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Magiun de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

25.06.2013, 08:42

jolygina 1

25.06.2013, 08:57

babi5 1

25.06.2013, 09:28

Bunnnnnnnnn!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de căpşuni – Multicooker