Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal

de Ligia Bxl in Prajituri, 21 Aug 2013 | 8195 vizualizari

 

Sunt cele mai aromate si bune madlene pe care le-am mancat vreodata,adio celor din magazin :)

 

INGREDIENTE

  • 225 gr de faina
  • 175 gr de zahar
  • 2 linguri de apa de flori de portocal
  • 100 gr de unt topit
  • 1 plic praf de copt
  • 100 gr ciocolata neagra (70% cacao)
  • 4 oua
  • putina sare
Portii: 36
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal:

Se amesteca bine ouale cu zaharul, faina, praful de copt, sarea, apa de portocal si untul topit.

Forma de madlene se unge cu putin unt si se pune cate putina compozitie si cateva bucatele de ciocolata. Se dau la cuptor sa se coaca, cand sunt rumene se face testul cu scobitoarea.

Sunt bune dimineata la un ceai sau cafea sau simple.

Daca ti-a placut reteta noastra "Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]