Macrou Prajit

de Adinacarla in Peste, 5 Feb 2011 | 7392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti
  • faina alba de grau
  • sare
  • piper

Pentru sos:

  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri de ulei
  • 100ml iaurt simplu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou Prajit:

Cand pestele se dezgheata se cutata si se spala bine. Se taie in 3 bucati. Bucatile de peste se condimenteaza dupa preferinta cu sare si piper, se dau prin faina alba de grau si se prajesc in ulei de palmier.

Noi am servit alaturi de cartofi crocanti si sos de usturoi cu iaurt.

 

Sosul de usturoi cu iaurt:

Cateii de usturoi se piseaza, se condimenteaza cu sare si piper si se freaca bine cu uleiul pana cand devine o pasta asemanatoare cu o maioneza....la final se adauga iaurtul si se amesteca. Optional se poate pune si marar tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou Prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Adinacarla 1

05.02.2011, 20:08

Multumesc ca va place...va astept la masa

Mitinita 1

05.02.2011, 20:50

imi place si mie pestele

LUK 1

06.02.2011, 13:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi