Macrou la cuptor, in sos de rosii cu leurda

de Merisor in Peste, 5 Apr 2015 | 11911 vizualizari

COMENTARII (33)

Gherca Daniela 1

05.04.2015, 10:44

Dya Daniela Andrei 1

05.04.2015, 10:44

Tare fain! Si mie imi place mult! ;x

mirela0911 1

05.04.2015, 10:45

Mmmmm ce bunatate ai facut!

gaby_gabytza 1

05.04.2015, 10:47

bun

Merisor 1

05.04.2015, 10:47

Va multumesc!

Constelatialeu 1

05.04.2015, 10:55

Hai ca am inghitit in sec.E deschisa autostrada?

Merisor 1

05.04.2015, 10:56

Cleme, dar nu trebuie sa vii pe autostrada, ia-o direct peste dealuri ))

Rocsi 1

05.04.2015, 10:59

Chiar daca nu mananc, pot sa zic ca arata super!

Merisor 1

05.04.2015, 11:02

Multzu, Rocsi!

simona72 1

05.04.2015, 11:07

Ce mult imi place ce ai facut aici!!

DIANA B 1

05.04.2015, 11:07

Bunut !

Merisor 1

05.04.2015, 11:09

Bunica 1

05.04.2015, 11:17

O bunătate!

Adi 1

05.04.2015, 11:26

Foarte bun!

Adele 1

05.04.2015, 11:29

foarte bine arata

dantes 1

05.04.2015, 11:35

Foarte bun!

MotanLaOale 1

05.04.2015, 12:07

bun bun

miki_a 1

05.04.2015, 12:12

Bine mai arata! s-aveti pofta!

Merisor 1

05.04.2015, 12:14

Multumim!

Andra_Constantinescu 1

05.04.2015, 12:33

Catalina L 1

05.04.2015, 13:30

Bun tare

Constelatialeu 1

05.04.2015, 14:42

daca o iau peste dealuri nu mai ajung la tine,ma fura peisajul....

Geanina87 1

05.04.2015, 16:53

minunat

gaby_duceag 1

05.04.2015, 17:00

ce frumos arata!!!

Merisor 1

05.04.2015, 18:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou condimentat