Macrou la cuptor

de madi_marin in Peste, 22 Iul 2010 | 41383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 macrouri
  • 1 lamaie mica
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • foi de dafin
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Macrourile se curata si li se taie capul si coada. Se spala , se sterg,se  ung cu ulei si se presara cu sare si piper.

Se taie pe latime din loc in loc si se pun in crestaturi  jumatati de felii subtiri de lamaie, usturoi si marar, iar in interior li se pun cate o foaie de dafin.

Se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se mai picura deasupra putin ulei si suc de lamaie. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]