Macrou afumat cu maioneza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 17073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti afumati (de preferinta macrou)
  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe potrivite
  • 1 galbenus
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • masline pentru decor
  • sare (daca este nevoie)
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou afumat cu maioneza:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se trec prin jet de apa rece si se curata. Taiem cartofii bucatele, nu prea marunte.

Pestele il curatam de piele si oase si il taiem bucatele.

Amestecam cartofii si pestele afumat impreuna cu ceapa curatata si taiata cat mai marunt.

Facem maioneza din 1 galbenus, mustarul si ulei si o adaugam peste salata. Amestecam bine si eventul mai adaugam sare. Gustati inainte pentru ca s-ar putea sa fie destul de sarat (pestele este sarat!)

Asezam pe platou si ornam cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou afumat cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]