Macaroane cu telemea si sunca

de gabrielasfechis in Fusilli, 23 Ian 2017 | 4820 vizualizari

 

Am schimbat branza de oaie pe telemea. Anul trecut a cumparat socrul o branza tare grasa si mi se topeste toata si ramane pe oala, dar pe paste nu :)) 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr macaroane
  • 200 gr telemea
  • 200 gr smantana pt paste
  • 100 gr sunca taraneasca kaufland
  • 1 lingurita oregano
  • 25 gr unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu telemea si sunca:

Se fierb macaroanele, conform instructiunilor, in apa, cu sare putina.

Intre timp, intr-o oala cu coada, se pune 25 gr unt la topit. Se adauga sunca fasii, apoi smantana pt paste si apoi telemeaua data pe razatoarea mare si se lasa totul la foc mic pana se topeste telemeaua. La final, se adauga oregano si se mai lasa 2 minute la fiert.

Sosul se amesteca cu macaroanele si se servesc calde.

Pofta buna :)

TIPS-URI

1

folositi o telemea mai putin sarata

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu telemea si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si iaurt