Lup de mare la cuptor

de Gusti in Peste, 16 Sep 2009 | 23589 vizualizari

 

Un peste foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti lup de mare (sea wolf)
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 rosie
  • 1 lamiie
  • sare, piper
  • 4 cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lup de mare la cuptor:

Ceapa se toaca marunt, la fel patrunjelul, iar lamiia si rosia se taie felii.

Se umplu pestii cu bucatele din ceapa maruntita, verdeata si o felie de lamiie.

Deasupra se pun felii de rosii si de lamiie si se invelesc in folie de aluminiu.

Se baga in cuptorul incins (180 grade) circa 45 de minute.

Cartofii se curata si se taie jumatati. Se pun intr-o tava, se ung cu putin unt, putin rozmarin, sare, piper si se dau la cuptor circa 40-45 minute (pina se rumenesc)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lup de mare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Hansa 1

17.09.2009, 12:38

Orice, numai peste sa fie. Eu si sotul meu mancam peste zilnic, in special la cina. O sa postez intr-o zi reteta mea de plachie, foarte buna.

Bucataras 1

20.09.2009, 10:07

Hansa, plachie

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere