Lucskos Kaposzta

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 10 Oct 2013 | 10244 vizualizari

 

Am mancat prima data la o buna prietena aceasta mancarica, si n-am avut stare pana nu am incercat si eu. De fapt este un fel de ciorba de varza, insa am pastrat denumirea ei, care vine din ardeal, sub orice denumire ar fi este o bunatate.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cane de porc cu os
  • 1 varza
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • bulion
  • cimbru
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lucskos Kaposzta:

Se pune carnea la fiert pana incepe sa se desfaca dupa os.

Se adauga apoi legumele taiate dupa preferinta.

Varza se taie putin mai mare si se adauga si ea in oala.

Cimbrul il bagam inca de acum ( am inteles ca el este secretul acestei mancarici ).

Se adauga si bulionul si se lasa pana cand varza s-a inmuiat foarte bine.

Sarea si mararul se pun la sfarsit.

Se poate servi cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lucskos Kaposzta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]