Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mimmi in Bauturi, 17 Dec 2011 | 6988 vizualizari
gaby_duceag 1
Tre' sa rabdam pan' la Craciun? Chiar nu putem face atunci altul?
Cris2711 1
brunetica 1
Lau 1
bun
Panacris 1
Super, multumesc Mimi pentru reteta. Gaby, parca Mimi spunea ca se poate consuma imediat sau dupa 2-3 saptamani, asa ca ai doua optiuni, , proaspat sau macerat
ionela2682 1
nu am baut niciodata,nu le am eu cu alcoolul dar un paharel parca as lua ...sa vad cum este !!!
naomy 1
interesant ,o sa-l fac si eu
Rocsi 1
wawwww....bravooooooooo
gaby_gabytza 1
pakt k nu pot sa pun sa vezi cum salivezzzzzz
MotanLaOale 1
mimmi 1
Daca il lasam la macerat iese mai bun,dar eu am baut un paharel atunci cand l-am facut . Alcool se poate pune cat doriti,eu nu l-am facut asa tare .
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:45
pe 15.11 la 13:17
pe 14.11 la 14:39
pe 14.11 la 14:04
pe 14.11 la 10:46
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!