Legume pane la Hot-pan

de alinutzika in Mancaruri de legume, 3 Aug 2011 | 12038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • dovlecei
  • conopida (eu am pus cate o leguma de fiecare fel)
  • oua (puneti aproximand cantitatea de legume )
  • 2 linguri faina
  • sare, piper, vegeta, usturoi granulat, marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume pane la Hot-pan:

Se curata legumele. Conopida se fierbe vreo 10 minute. Vinetele se pun la copt pe plita aprox. 5 minute, dupa care se taie toate legumele sub forma dorita si se condimenteaza cu sare si piper, pe ambele parti.
Se bat ouale, apoi se adauga condimentele si faina. Se dau pe rand toate legumele prin compozitie si se asaza in tigaia unsa cu ulei. Lasati ceva loc intre ele, sa nu stea lipite, altfel se lipeste si oul si nu e prea bine (asa am patit eu).
Dupa ceva timp le intoarceti pe partea cealalata. Sunt foarte bune si mult mai sanatoase decat cele prajite in baie de ulei.
Serviti-le cu salata de rosii sau mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume pane la Hot-pan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

RuxyRux 1

04.08.2011, 20:55

Ce nebunie

alinutzika 1

06.08.2011, 23:57

va multumesc...

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:16

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume