Legume deshidratate in ulei de masline

de adnia in Conserve, 3 Ian 2013 | 4787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii,
  • dovlecei,
  • vinete,
  • ardei gras
  • castraveti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume deshidratate in ulei de masline:

A venit iar timpul sa va arat un borcanel colorat si apetisant de conserve pt. iarna: legume deshidratate de mine  si apoi conservate in ulei de masline: rosii, dovlecei, vinete, ardei gras si castraveti...numai bune de folosit in sosuri si tocanite de legume!

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume deshidratate in ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

adnia 1

04.01.2013, 18:21

scuze, credeam ca e simpla reteta si de asta n-am explicat prea bine...intai am deshidratat legumele la deshidrator, apoi le-am asezat frumos in borcane stelirilizate in prealabil, apoi am turnat ulei de masline caldut (la 40 grade) si am inchis capacul etans. asta a fost tot!

Panacris 1

05.01.2013, 14:01

iry-gabriela 1

29.03.2015, 14:06

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume