Lecso

de trifadalia in Mancaruri cu carne, 12 Aug 2018 | 8978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de ardei (rosu,verde, galben)
  • 250 gr ceapa
  • 250 gr rosii
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 4 linguri de ulei
  • 100 gr orez
  • 3 buc de carnat cabanos
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lecso:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei; cand sticleste, se adauga peste ardeii si ei taiati marunt. Se calesc 10 minute impreuna cu ceapa. 

Carnatul se taie rondele si se pune peste ele sa se prajeasca. 

Separat, se pune intr-o oala cu apa sarata, orezul sa fiarba. Cand este fiert, se spala si se scurge.

Peste legumele si carnatul calit se decojeste rosia si se taie marunt, punandu-se peste legume pana lasa zeama. Se adauga si orezul, se mai invarte de 2-3 ori ca gusturile sa se patrunda, se asezoneaza de sare si piper, apoi se sparg ouale peste minunatul ghiveci. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lecso" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cassoulet – o mancare spectaculoasa