Lecso

de trifadalia in Mancaruri cu carne, 12 Aug 2018 | 8306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de ardei (rosu,verde, galben)
  • 250 gr ceapa
  • 250 gr rosii
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 4 linguri de ulei
  • 100 gr orez
  • 3 buc de carnat cabanos
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lecso:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei; cand sticleste, se adauga peste ardeii si ei taiati marunt. Se calesc 10 minute impreuna cu ceapa. 

Carnatul se taie rondele si se pune peste ele sa se prajeasca. 

Separat, se pune intr-o oala cu apa sarata, orezul sa fiarba. Cand este fiert, se spala si se scurge.

Peste legumele si carnatul calit se decojeste rosia si se taie marunt, punandu-se peste legume pana lasa zeama. Se adauga si orezul, se mai invarte de 2-3 ori ca gusturile sa se patrunda, se asezoneaza de sare si piper, apoi se sparg ouale peste minunatul ghiveci. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lecso" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in stil Thai cu taitei de orez si legume