Lapte cu amaranth

de ianculubita in Mancare copii, 29 Noi 2011 | 13050 vizualizari

 

Si acum ceva dulce si sanatos
Am gasit in magazin acesti fulgi de amarant,am cumparat,m-am interesat si iata ce am aflat:amarantul,este o planta medicinala cosmopolita dar si o cereala foarte veche din America de Sud;are un gust asermanator cu nuca,o aroma usor picanta si textura gelatinoasa;contine multe proteine,fibre,vit.A,E,B,D,fier,magneziu,zinc,fosfor si mai mult calciu decat in orice alte cereale;consumata regulat,reduce tensiunea si scade nivelul colesterolului;sunt antioxidante si imunologice;le recomand tuturor persoanelor adulte dar mai ales copiilor;are un gust foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 1cana fulgi de amaranth
  • 2cani cu lapte
  • 2linguri zahar
  • dulceata de visine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte cu amaranth:

Intr-un vas am pus laptele,zaharul,fulgii de amarant pe foc,am amestecat continuu pana s-a ingrosat,am pus in boluri,deasupra 2linguri de dulceata de visine,am pus bolurile la frigider 1h apoi am servit;este extraordinar de bun,merita sa incercati,dar mai ales pentru copii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte cu amaranth" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:59

mirela0911 1

30.11.2011, 20:24

trebuie incercat

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:50

nu an incercat pana acuma

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Pai la cuptor cu Cabanos