Langosi cu cartofi si cascaval

de bahna_violeta in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2012 | 19691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • sare
  • 2 cartofi
  • 100 g cascaval
  • 1ou
  • 1 lg smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cartofi si cascaval:

Pentru aluat:punem faina intr-un vas lasand mai multa faina pe margini si mai putina in centru , punem oul batut bine, punem drojdia inmuiata in apa calduta peste si amestecam bine ,punem sarea mai punem faina daca trebuie,framantam bine aluatul,il lasam la dospit 2-3 ore dupa preferinte,dupa timpul de care dispuneti.

Pentru umplutura:fierbem cartofii curatati de coaja si taiati in 4 .Dupa ce au fiert facem un pireu cu sare si o lg de smantana la sfarsit punem si 100 g de cascaval ras.

Facem niste turtite pe care  le umplem cu pireul de cartofi pentru ca sa nu  curga compozitia udam marginile turtitei ca sa se lipeasca bine.Facem asa pana nu mai aveam aluat. LE PRAJIM IN ULEIUL INCINS, apoi le punem pe un prosop absorbant.

Eu le-am servit alaturi de sana...langosi calzi cu sana hmmm :d.

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]