Langosi cu cartofi si cascaval

de bahna_violeta in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2012 | 19218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • sare
  • 2 cartofi
  • 100 g cascaval
  • 1ou
  • 1 lg smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cartofi si cascaval:

Pentru aluat:punem faina intr-un vas lasand mai multa faina pe margini si mai putina in centru , punem oul batut bine, punem drojdia inmuiata in apa calduta peste si amestecam bine ,punem sarea mai punem faina daca trebuie,framantam bine aluatul,il lasam la dospit 2-3 ore dupa preferinte,dupa timpul de care dispuneti.

Pentru umplutura:fierbem cartofii curatati de coaja si taiati in 4 .Dupa ce au fiert facem un pireu cu sare si o lg de smantana la sfarsit punem si 100 g de cascaval ras.

Facem niste turtite pe care  le umplem cu pireul de cartofi pentru ca sa nu  curga compozitia udam marginile turtitei ca sa se lipeasca bine.Facem asa pana nu mai aveam aluat. LE PRAJIM IN ULEIUL INCINS, apoi le punem pe un prosop absorbant.

Eu le-am servit alaturi de sana...langosi calzi cu sana hmmm :d.

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza si smantana