Kus kus

de Giana in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2013 | 6225 vizualizari

COMENTARII (9)

Corinuta 1

05.10.2013, 12:59

Bun tare, imi place!

nilgun 1

05.10.2013, 13:15

bun rau

MotanLaOale 1

05.10.2013, 13:39

Giana 1

05.10.2013, 13:40

Fetelor poftiti la masa, o portie de cus cus si un pahar de compot de corcoduse. Asta e pranzul meu

Cris2711 1

05.10.2013, 13:41

Merisor 1

05.10.2013, 14:08

Sylvia 1

05.10.2013, 17:07

interesanta prepararea lui, eu cunosc metoda algeriana de oparire a lui sau cea marocana de fierbere in aburii de la mancare , super arata !

Rocsi 1

05.10.2013, 20:43

Giana 1

07.10.2013, 08:32

Sylvia, ma voi documenta si voi incerca ambele metode mentionate de tine. Multumesc pt idei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez canatonnais